Juustoinen porokeitto

Paista poronkäristys ja ripottele jauhot päälle.

Lisää vettä osissa ja anna keiton sakeutua.

Lisää lihaliemikuutio ja keitä 10min.

lisää kasvissuikaleet ja keitä vielä 5-10min.

sulata joukkoon sulatejuusto ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Nandu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys11g15kcal2.2g0g0.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.9g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.5g1.4kcal0g0g0.1g0g
Pakaste vihanneksia23g9kcal0.7g1.3g0.2g0.7g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto9g26kcal1.8g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana186g118kcal9.6g4g7.2g1.4g
Valittu annoskoko93g59kcal4.8g2g3.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna46g30kcal2.4g1g1.8g0.4g
Arvot/100g100g64kcal5.2g2.2g3.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176298