Täytetyt paprikat

Paista jauheliha.

Pilko sienet ja sipuli ja paista ne rypsiöljyssä.

Mausta seokset grillausmausteella, aromisuolalla ja valkosipulirouheella.

Poista paprikoista kannat ja sisusta.

Täytä paprikat seoksella.

Raasta juusto ja lisää se paprikoiden päälle.

Paista uunissa 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g5.8g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)10g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sieni rouskut, suolattu 24g6.4kcal0.4g0.6g0.1g0.7g
Jauhelihapihvi, sika-nauta 18g44kcal2.5g1g3.3g0.1g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Paprika, punainen33g8.6kcal0.3g1.5g0.1g0.7g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 1.1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana186g147kcal6.8g8g9.2g3.6g
Valittu annoskoko93g74kcal3.4g4g4.6g1.8g
Annoskoko puolitettuna47g37kcal1.7g2g2.3g0.9g
Arvot/100g100g79kcal3.7g4.3g5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189459