Perukan vatruskat

Jäähdytä vatkaamalla keitetyt perunat ja lisää voi, jauhot ja suola.

Paista öljyssä jauheliha, sipuli, kaali ja sienet silputtuna.

Mausta täyte suolalla ja mustapippurilla.

Tee kuten "pasteijat" ja voitele munalla.

Paista 250° uunissa ruskeiksi

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 38g29kcal0.7g5.8g0.1g0.4g
Voi 5.6g41kcal0.1g0g4.6g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g2.3g7.9kcal0.1g1.8g0g0.1g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.2g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 19g21kcal4g0g0.6g0g
Rypsiöljy 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kaali, valkokaali15g3.2kcal0.2g0.5g0g0.3g
Sieni tatti, hapero 3.8g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.4g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)1.9g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana186g243kcal11g17g14.4g2g
Valittu annoskoko93g122kcal5.5g8.5g7.2g1g
Annoskoko puolitettuna47g61kcal2.8g4.3g3.6g0.5g
Arvot/100g100g131kcal5.9g9.1g7.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204282