Hirvenpaisti porkkana-palsternakkapedillä

1) Kuori ja pilko sipuli ja juurekset.

2) Poista paistista kalvot ja sido tarvittaessa puuvillalangalla.

3) Kuullota sipuli ja juurekset pannulla oliiviöljyssä ja siirrä pataan.

4) Lisää pataan sinappi, hunaja, suolaa ja pippuria sekä vettä sen verran, että vihannekset juuri peittyvät.

5) Ruskista paisti oliiviöljyssä ja asettele juurepedille.

6) Tökkää paistolämpömittari paistiin ja laita uuniin 200 asteeseen.

7) Paista uunissa, kunnes sisälämpötila on 60-65 astetta (omasta mausta riippuen).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenpaisti 37g59kcal11g0g1.6g0g
Hunaja0.5g1.7kcal0g0.4g0g0g
Sinappi 0.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g16g4.4kcal0.1g0.9g0g0.4g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi21g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana186g186kcal22.6g4.6g8.4g1.4g
Valittu annoskoko93g93kcal11.3g2.3g4.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna47g47kcal5.7g1.2g2.1g0.4g
Arvot/100g100g100kcal12.2g2.5g4.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=408113