Annaburanan kukka-parsakaalisosekeitto

Lisää kattilaan vesi, fond, pippuri ja kasvikset.

Keitä miedolla lämmöllä kasvikset pehmeiksi (jäisinä n. 10 min.).

Soseuta ja lisää tarvittaessa maizena
sen mukaan kuinka paksua keittoa haluat.

Voit halutessassi vähentää keitinveden määrää puoleen, nin et tarvitse maizenaa lainkaan.

Lisää keittoannoksen päälle raejuusto ja haluamiasi yrttejä =)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Annaburana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Pirkka), annos 250g150g30kcal2.7g3.3g0.4g0g
Parsakaali ( pakaste ) (Pirkka), annos 100g150g45kcal6.9g3g0.4g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g9g8.4kcal0.3g0.3g0.7g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4g4.2kcal0.3g0.7g0g0.1g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g6.7g25kcal0.1g5.6g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g100g65kcal13g2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1840g356kcal46.6g30g4g0.4g
Valittu annoskoko920g178kcal23.3g15g2g0.2g
Annoskoko puolitettuna460g89kcal11.7g7.5g1g0.1g
Arvot/100g100g19kcal2.5g1.6g0.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=337139