Puolukkainen juustokakku

Kauli piparitaikina vuoan pohjalle (halk. 24cm).

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon tuorejuusto ja nostele puolukat / karpalot joukkoon.

Kaada seos pohjan päälle.

Paista uunin alatasolla 175 asteessa noin 45min tai kunnes täyte on hyytynyt.

Sammuta uuni ja anna kakun jähmettyä jälkilämmössä noin puoli tuntia.

Mausta ranskankerma tomusokerilla ja kuorruta jäähtynyt kakku, koristele muutamilla marjoilla.

Anna maustua jääkaapissa noin tunnin verran.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Natii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai piparitaikina (Raisio), annos 100g166g666kcal12.1g103.1g23.3g2g
Kananmuna kuoreton 73g104kcal9.2g0.2g7.5g0g
Sokeri 141g574kcal0g141.3g0g0g
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa266g266kcal29.3g8g13.3g0g
Karpalo 133g43kcal0.6g4.6g0.9g4.4g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio133g186kcal3.7g8.7g16g0g
Tomusokeri 1dl=60g6.7g27kcal0g6.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1840g3733kcal109.8g545.2g122g12.8g
Valittu annoskoko920g1866kcal54.9g272.6g61g6.4g
Annoskoko puolitettuna460g933kcal27.5g136.3g30.5g3.2g
Arvot/100g100g203kcal6g29.6g6.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151239