Punainen kalapata

Leikkaa puoliksi sulanut kala paloiksi.

Valmista tomaattikeitto pakkauksen ohjeen mukaan.

Leikkaa purjo ohuiksi renkaiksi.

Aseta uunivuokaan kerroksittain kalapaloja, herneitä, purjorenkaita sekä mausteita.

Kaada päälle tomaattikeittoa niin paljon, että aineet peittyvät.

Kypsennä ruokaa uunissa 200 asteen lämmössä n.30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Maikkinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus250g175kcal40g0g0.7g0g
Purjosipuli 150g34kcal2.7g3.6g0.3g3.1g
Tilli, tuore 19g5.6kcal0.7g0.2g0.1g0.4g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Tomaattikeitto, Pirkka (2,5dl)500g164kcal3.5g32.5g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1840g757kcal93.8g72.6g7.2g7g
Valittu annoskoko920g379kcal46.9g36.3g3.6g3.5g
Annoskoko puolitettuna460g189kcal23.5g18.2g1.8g1.8g
Arvot/100g100g41kcal5.1g3.9g0.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189480