Kanapastavuoka

Keitä makaroni kypsäksi.

Ruskista kanasuikaleet ja mausta haluamallasi tavalla (esim.

currya, yrttejä, suolaa, pippuria, valkosipulia, chiliä tms.).

Sekoita makaronit, kanasuikaleet ja kasvissuikaleet.

Laita uunivuokaan ja kaada päälle ruokakerma.

Paista 200c noin 40-50min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Omenaposki1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g250g237kcal50g0g4.2g0g
Rypsiöljy 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Makaroni, tumma 250g898kcal33.7g164.1g7.5g14.7g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g208g85kcal2.9g16.9g0.6g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g208g250kcal7.1g7.5g20.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1840g3015kcal187.4g377g74.6g29.4g
Valittu annoskoko920g1507kcal93.7g188.5g37.3g14.7g
Annoskoko puolitettuna460g754kcal46.9g94.3g18.7g7.4g
Arvot/100g100g164kcal10.2g20.5g4.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300001