Papusalaatti

Pilko sipuli ja valkospilu öljyyn.

Anna seistä muutaman tunti.

SEkoita öljyyn myös halutessasi muuta mausteet, kuten suola, yrtit jne.
Keitä pavut oheejn mukaan.

Jäähdytä.

Sekoita kaikkia ainekset ja laita jääkaappiin vähintään vuorokaudeksi makustumaan.

Sekoittele välillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijapapu, keitetty, suolaton 804g1434kcal129.8g57.1g64g56.8g
Sipuli (kuorittu)67g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl40g362kcal0g0g40.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1840g3647kcal262.8g123.6g208.8g116.2g
Valittu annoskoko920g1824kcal131.4g61.8g104.4g58.1g
Annoskoko puolitettuna460g912kcal65.7g30.9g52.2g29.1g
Arvot/100g100g198kcal14.3g6.7g11.3g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135089