Jauhelihapihvit

- Kuori sekä pilko sipuli hienoksi silpuksi
- Lisää sipuli jauhelihan joukkoon
- Sekoita ruiskorppujauhot ja maito keskenään
- Lisää seos jauheliha-sipuliseokseen
- Mausta jauhelihamausteella
- Sekoita kaikki aineet hyvin keskenään
- Muotoile sopivan kokoisia lihapullia

Annoksesta tulee noin 15 lihapullaa

Paista 225 asteessa

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 533g1709kcal142.8g0g127.7g0g
Sipuli (kuorittu)167g45kcal2.2g8g0.3g2.8g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras47g125kcal4g23.9g0.5g6.3g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 153g70kcal4.6g7.4g2.3g0g
Jauhelihamauste, annos 15g20g0.6kcal0g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1840g3899kcal307.2g79g262g18.2g
Valittu annoskoko920g1950kcal153.6g39.5g131g9.1g
Annoskoko puolitettuna460g975kcal76.8g19.8g65.5g4.6g
Arvot/100g100g212kcal16.7g4.3g14.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95347