Pyrytuulian paastokeitto 2962015

205 g peruna
209 g purjo
259 g varsiselleri
36 g tuore pinaatti kasvimaalta
17 g tuore lehtikaali
50 g sipulinvarsia
452 g vettä

Yksi annos painaa n. 409 grammaa
85 kcal

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Pyrytuulia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna rosamunda (Suomi), annos 100g154g115kcal2.9g24.6g0.3g1.5g
Purjosipuli 157g36kcal2.8g3.8g0.3g3.3g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka194g21kcal2.1g2.1g0.4g1.9g
Pinaatti 27g3.6kcal0.4g0.1g0.1g0.4g
Lehtikaali 13g5.1kcal0.4g0.5g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Vesi339g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1840g383kcal18.2g65.8g2.6g16g
Valittu annoskoko920g191kcal9.1g32.9g1.3g8g
Annoskoko puolitettuna460g96kcal4.6g16.5g0.7g4g
Arvot/100g100g21kcal1g3.6g0.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=462229