Kaalikeitto 10% paistijauhelihasta

1. Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli
2. pilko kaali+porkkana kattilaan ja lisää vettä siten, että kaalit peittyvät.

3. Keitä kaaleja noin 50min (lisää liemikuutiot kun kiehuu).

4. Lisää jauheliha lopussa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Velocity
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%140g238kcal28g0g14g0g
Sipuli (kuorittu)35g9kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Valkokaali keräkaali 350g97kcal4.2g14.2g0.7g7.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g35g10kcal0.2g2.1g0.1g0.9g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)3.8g11kcal0.4g0.7g0.7g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow4.5g12kcal0.5g0.5g0.9g0.1g
Valkosipuli 2.8g3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Vesi350g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1841g759kcal68g39.4g33g18g
Valittu annoskoko920g380kcal34g19.7g16.5g9g
Annoskoko puolitettuna460g190kcal17g9.9g8.3g4.5g
Arvot/100g100g41kcal3.7g2.1g1.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=192648