Mausteinen naudanlihapata

Kuumenna rypsiöljy suuressa kasarissa ja ruskista lihanpalat.

Lisää joukkoon silputtu sipuli sekä chilipalko.

Anna hautua muutama minuutti.

Lisää sokeri, suola sekä paprikajauhe ja kirsikkatomaatit.

Hauduta boin 45 minuuttia.

Tarjoa paistetun viljaseoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 8.7g77kcal0g0g8.7g0g
Naudan Sisäpaisti437g481kcal96.2g0.4g13.1g0g
Sipuli (kuorittu)70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Chili paprika punainen39g16kcal0.8g3.5g0g0g
Sokeri 4.4g18kcal0g4.4g0g0g
Suola, annos 3g7g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 4.4g14kcal0.6g0.8g0.6g1.6g
Kirsikkatomaatti, säilyke (Mutti), annos 400g350g126kcal6.3g22.4g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1841g1501kcal209.6g69.8g47g5.6g
Valittu annoskoko921g750kcal104.8g34.9g23.5g2.8g
Annoskoko puolitettuna460g375kcal52.4g17.5g11.8g1.4g
Arvot/100g100g82kcal11.4g3.8g2.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313729