Kasvis-linssikeitto

Silppua sipuli ja kuutioi muut kasvikset.

(Reseptissä voi käyttää 2 perunaa tai korvata osan perunoista bataatilla kuten aineslistassa nyt).

Pehmennä niitä hetki öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja kasvisliemi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Huuhdo linssit ja lisää ne kiehuvaan liemeen.

Lisää myös mustapippuria.

Kypsennä miedolla lämmöllä kannen alla 15-20 minuuttia kunnes ainekset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee 3-4 annosta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Ansku78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 400g121kcal5g19.2g0.8g6.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g867g243kcal5.2g51.6g1.7g21.7g
Peruna, keskikokoinen 60g801g480kcal12g104.1g0.8g7.2g
Bataatti, kuorittu 801g648kcal12.6g134.7g0.4g24g
Rypsiöljy 187g1652kcal0g0g186.8g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)1668g584kcal26.7g115.1g1.7g23.4g
Vesi3336g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g73g184kcal4.4g6.2g15.4g0g
Linssi, punainen raaka 1dl = 80g (Go green), annos 30g1067g3683kcal266.9g640.5g23.5g106.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18400g15188kcal665.6g2142.8g462.2g379.6g
Valittu annoskoko9200g7594kcal332.8g1071.4g231.1g189.8g
Annoskoko puolitettuna4600g3797kcal166.4g535.7g115.6g94.9g
Arvot/100g100g83kcal3.6g11.6g2.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153959