Porsaan sisäfilee uunissa

File leikataan viipaleiksi, paistetaan pannulla ja ladotaan vuokaan.

Päälle kaadetaan kermaa, murennettua Mustapekkajuustoa ja mausteeksi mustapippuria sekä hieman suolaa.

Pippurijuuston määrä kannattaa miettiä syöjien makumieltymysten mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan sisäfilee marinoitu (Hk), annos 150g5600g6720kcal952g89.6g274.4g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)800g3760kcal96g57.6g352g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%2800g3360kcal81.2g126g280g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18400g27680kcal2258.4g546.4g1812.8g0g
Valittu annoskoko9200g13840kcal1129.2g273.2g906.4g0g
Annoskoko puolitettuna4600g6920kcal564.6g136.6g453.2g0g
Arvot/100g100g150kcal12.3g3g9.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186546