Lihaisa kaalilaatikko (karppi)

Leikkaa kaali suikaleiksi ja ruskista pienissä erissä voissa ja kaada kattilaan.

Mausta suolalla, valkopippurilla (ja intiaanisokerilla jos kaipaat pehmeyttä ja makeutta).

Lisää neste ruskistetun kaalin joukkoon ja hauduta hiljalleen puolen tunnin ajan.

Paista jauheliha.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Lado voideltuun vuokaan vuorotellen kaalisilppua ja jauhelihaa, alimmaksi ja ylimmäksi kaalia.

Paista laatikkoa ilman kantta noin 200 asteisessa uunissa tunnin ajan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali6000g1266kcal72g204g12g126g
Lihaliemi laimennettu 400g76kcal0g12g2.4g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 2400g5315kcal420g0g408g0g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g120g420kcal2g106.8g0g0g
Voi 280g2031kcal3.3g1.1g227.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18400g18215kcal994.6g647.8g1300g252.2g
Valittu annoskoko9200g9107kcal497.3g323.9g650g126.1g
Annoskoko puolitettuna4600g4554kcal248.7g162g325g63.1g
Arvot/100g100g99kcal5.4g3.5g7.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226893