Kylmäsavulohi-katkarapupiirakka

Sulata taikina ohjeen mukaan ja painele uunivuokaan.

Pilko sipuli, leikkaa lohi ja tilli pieneksi silpuksi.

Sekoita kaikki ainekeset samassa kulhossa keskenään ja kaada pohjan päälle.

Paista 200 asteessa noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g2667g9867kcal120g826.7g666.7g98.7g
Sipuli (kuorittu)333g90kcal4.3g16g0.7g5.7g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g1000g1930kcal190g1g130g0g
Katkarapu 1200g821kcal173.3g0g13.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1200g1512kcal132g3.6g108g0g
Maito, Kevyt1333g613kcal42.7g64g20g0g
Kuohukerma,valio,2dl667g2267kcal13.3g20g233.3g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa667g2000kcal153.3g0g153.3g0g
Tilli, tuore 133g40kcal4.9g1.2g1.1g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18400g38279kcal1667.6g1865g2652.6g214.4g
Valittu annoskoko9200g19139kcal833.8g932.5g1326.3g107.2g
Annoskoko puolitettuna4600g9570kcal416.9g466.3g663.2g53.6g
Arvot/100g100g208kcal9.1g10.1g14.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266415