Annaburanan kukka-parsakaalisosekeitto

Lisää kattilaan vesi, fond, pippuri ja kasvikset.

Keitä miedolla lämmöllä kasvikset pehmeiksi (jäisinä n. 10 min.).

Soseuta ja lisää tarvittaessa maizena
sen mukaan kuinka paksua keittoa haluat.

Voit halutessassi vähentää keitinveden määrää puoleen, nin et tarvitse maizenaa lainkaan.

Lisää keittoannoksen päälle raejuusto ja haluamiasi yrttejä =)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Annaburana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Pirkka), annos 250g1500g300kcal27g33g4.5g0g
Parsakaali ( pakaste ) (Pirkka), annos 100g1500g450kcal69g30g4.5g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g93g84kcal2.8g3.3g6.5g0.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g40g42kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g67g247kcal0.7g56g2g0g
Vesi, vesijohtovesi 4999g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.7g4.7kcal0.2g0.6g0.1g0.4g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g1000g650kcal130g20g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18400g3553kcal465.8g298.8g41.6g3.8g
Valittu annoskoko9200g1777kcal232.9g149.4g20.8g1.9g
Annoskoko puolitettuna4600g888kcal116.5g74.7g10.4g1g
Arvot/100g100g19kcal2.5g1.6g0.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=337139