Katkarapu-halloumi salaatti

Viipaloi punasipuli renkaiksi.

Purista appelsiinin mehu ja lisää joukkoon hunaja, suola ja pippuri, anna punasipulin tekeytyä appelsiinimausteseoksessa muutama tunti.

Sekoita sweet chilikastike katkarapujen joukkoon.

Pilko halloumi ja paista pannulla ruskeaksi.

Lisää sipuli, katkaravut ja lämmin halloumi salaatti-kurkku pedille.

VALMISTA NAUTITTAVAKSI

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 614 grammaa

Xevis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 225g154kcal32.5g0g2.5g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Appelsiini, kuorittu 150g71kcal0.8g13.3g0.4g3.1g
Salaatti, jäävuori tuore300g30kcal3.3g2.4g0.6g3g
Kurkku 105g12kcal0.6g1.5g0.1g0.7g
Halloumi-juusto light, 100g75g165kcal20.2g0.7g9g0g
Hunaja 11g35kcal0.1g8.5g0g0g
Sweet Chili Sauce, Thai Kitchen11g20kcal0.1g4.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1842g995kcal116.4g66.6g25.6g15.2g
Valittu annoskoko921g498kcal58.2g33.3g12.8g7.6g
Annoskoko puolitettuna461g249kcal29.1g16.7g6.4g3.8g
Arvot/100g100g54kcal6.3g3.6g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142029