Kaalipata

Kaali
Porkkana
parsakaali
sipuli
paloittele ja vettä päälle ja uuniin 150-175 hautumaan
paista jauheliha siihen jauhelihamaustetta
lisää jauheliha ja maggi fond cupit hautumaan uuniin pariksi tunniksi

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 614 grammaa

Ranetee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali118g25kcal1.4g4g0.2g2.5g
Porkkana, keitetty, suolaton 90g30kcal0.6g5.1g0.2g2.3g
Parsakaali, keitetty, suolaton 38g13kcal1.7g0.7g0.1g0.9g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Vesi413g0kcal0g0g0g0g
Fond cups lihaliemi (Maggi), annos 12g9g12kcal0.2g2.1g0.3g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha225g374kcal42.8g0g22.5g0g
Jauhelihamauste, annos 15g2.8g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1842g921kcal94g26.2g46.8g12.2g
Valittu annoskoko921g461kcal47g13.1g23.4g6.1g
Annoskoko puolitettuna461g230kcal23.5g6.6g11.7g3.1g
Arvot/100g100g50kcal5.1g1.4g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279974