Chilitonnikala vuoka

Lohko tomaattia lukuunottamatta kaikki vihannekset kulhoon, lisää vihannesten joukkoon öljy sekä mausteita oman maun mukaan.

Levitä vihannekset uunipellille ja kypsennä 200 asteessa 20-30 min. (riippuu vihannesten koosta)
Ota vihannekset uunista ja laita uunivuokaan, levitä vihannesten päälle tonnikala sekä lohkotut tomaatit ja lopuksi juustoraaste.

Kuorruta 250 asteessa noin 5 min. tai niin kauan, että juustosta tulee kullan ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 658 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)701g189kcal9.1g33.6g1.4g11.9g
Paprika, punainen350g90kcal3.2g16.1g1.4g7g
Kesäkurpitsa2102g357kcal8.4g52.5g12.6g14.7g
Tomaatti 2627g598kcal14.7g90.6g7.9g36.8g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g140g1149kcal0g0g140.1g0g
Tonnikalaa chilikastikkeessa (Pirkka), annos 185g2592g6998kcal388.8g129.6g544.3g25.9g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g701g1821kcal210.2g14g105.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18424g22406kcal1268.8g672.8g1625.6g192.6g
Valittu annoskoko9212g11203kcal634.4g336.4g812.8g96.3g
Annoskoko puolitettuna4606g5602kcal317.2g168.2g406.4g48.2g
Arvot/100g100g122kcal6.9g3.7g8.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322799