Papu-perunasalaatti

1.Pilko keitetyt perunat, sekoita joukkoon kidneypavut (ilman suolalientä) ja pilkottu purjo.

2. sekoita keskenään öljy, sitruunamehu, balsamico, pilkottu persilja, puristettu valkosipuli, sokeri, suola ja mustapippuri.

3. lisää öljyseos peruna-papuseoksen joukkoon.

Anna maustua muutama tunti.

4. Sekoita joukkoon muut ainekset.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 256 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu, suolaliemessä2704g2974kcal210.9g486.6g13.5g216.3g
Peruna, keskikokoinen 60g1923g1154kcal28.8g249.9g1.9g17.3g
Purjosipuli 421g96kcal7.6g10.1g0.8g8.8g
Persilja 60g16kcal0.8g0.7g0.1g4.8g
Sitruunamehu, laimentamaton60g13kcal0.2g1g0g0.1g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g120g1057kcal0g0g120.2g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g36g35kcal0.4g6.6g0g0g
Valkosipuli 48g52kcal3.8g7.8g0.3g1g
Paprika punainen 1202g352kcal11.3g54.1g4.8g22.8g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka1442g144kcal15.9g11.5g2.9g14.4g
Feta, Arla Apetina 3%1202g1322kcal216.3g24g36g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18432g14429kcal992g1704.6g361g571g
Valittu annoskoko9216g7214kcal496g852.3g180.5g285.5g
Annoskoko puolitettuna4608g3607kcal248g426.2g90.3g142.8g
Arvot/100g100g78kcal5.4g9.2g2g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156449