Lohipuikot

1 rasia lohisuikaleita
1 sipuli
1 prk kevyt ruokakermaa
1 dl korppujauhoja

Silppua kaikki pieneksi mureketaikinaksi, anna turvota hetki.

Muotoile taikinasta pötkyläitä, leivitä vehnä-ruisjauhoseoksessa, paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Satsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisuikaleet naturel (Apetit), annos 300g4817g9152kcal722.5g0g722.5g0g
Sipuli (kuorittu)1445g390kcal18.8g69.4g2.9g24.6g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)1606g963kcal16.1g72.3g64.2g0g
Korppujauho 803g2940kcal84.2g601.3g8.3g42.5g
Suola, annos 3g48g0kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 48g14kcal1.8g0.4g0.4g1g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 48g256kcal0.1g0.2g28.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 161g551kcal16.4g112.4g1.9g5.6g
Ruisjauho kokojyväjauho 241g732kcal21.1g133.4g4.6g33.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18432g29997kcal1762g1978.8g1667.4g214.4g
Valittu annoskoko9216g14998kcal881g989.4g833.7g107.2g
Annoskoko puolitettuna4608g7499kcal440.5g494.7g416.9g53.6g
Arvot/100g100g163kcal9.6g10.7g9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178857