Pikaborschkeitto

Silppua sipuli, paista öljyssä, lisää jauhelija ja kypsennä.

Siirrä liha-sipuliseos kattilaan, lisää mausteina chili/mustapippuri, meirami, ripaukset suolaa ja sokeria.

Lisää vesi ja liemikuutiot, punajuuriperunasose sekä raastetut vakuumipunajuuret.

Tarjoa keiton kanssa ranskankermaa/smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 384 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%1681g2858kcal336.3g0g168.1g0g
Punajuuriperunasose, luomu (Pirkka), annos 500g1201g661kcal20.4g144.1g3.6g0g
Punajuuri 1081g415kcal10.8g74.6g2.2g27g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala53g148kcal10.6g2.6g10.6g0g
Sipuli 480g145kcal6g23.1g1g8.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl36g324kcal0g0g36g0g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g360g973kcal64.9g7.2g75.7g0g
Vesi4323g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18432g11048kcal898g503.2g594.4g70.4g
Valittu annoskoko9216g5524kcal449g251.6g297.2g35.2g
Annoskoko puolitettuna4608g2762kcal224.5g125.8g148.6g17.6g
Arvot/100g100g60kcal4.9g2.7g3.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187114