Suklaakakku

Sokerikakku pohja valmistetaan ja paistetaan 225 20 min.
liivatteet liotetaan vispi vaahdotetaan
minttusuklaa sulatetaan ja lisätään vaahtoon 1/ 3 vispistä laitetaa jugurtin kanssa eri kulhoon ja lisätään 1 rkl sokeria
1 liivate sulatetaan 0.5 dl vettä ja lisätään minttusuklaa vaahtoon , maitosuklaa raastetaan ja lisätään vaahtoon . jugurttivaahto joka on valkoinen maustetaan vaniljasokerilla ja 1 liivatelehti sulatetaan ja lisätään jugurtti vaahtoon kakkupohja halkaistaan ja kootaan irtopohjavuokaan alle kakkupohjan puolikas väliin suklaavaahto sitten toinen kakkupohja päällimmäiseksi jugurttivaahto kerros.

Annetaan hyytyä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Merrim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1988g2836kcal248.5g6g203.8g0g
Sokeri 1537g6237kcal0g1534.9g0g0g
Vehnäjauho sunnuntai133g465kcal15.9g94.3g2.8g4.7g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 542g1816kcal0.3g442.5g0.3g7.6g
Kaakao (Oboy, original)90g334kcal3.4g74.1g2.4g5g
Liivate 136g473kcal116.1g0g0.1g0g
Flora vispi 20%1808g3977kcal54.2g90.4g361.5g0g
Minttusuklaa (Panda), annos 100g904g4221kcal25.3g578.4g198.8g0g
Maitosuklaa, Fazerin sininen271g1478kcal29.8g132.9g89.5g4.3g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 1808g619kcal55.3g90.4g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18432g44911kcal1097.6g6087.8g1722g43.2g
Valittu annoskoko9216g22456kcal548.8g3043.9g861g21.6g
Annoskoko puolitettuna4608g11228kcal274.4g1522g430.5g10.8g
Arvot/100g100g244kcal6g33g9.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203376