Suklaakakku jauhoton TK

Sulata voi ja suklaa mikrossa puolella teholla.

Vatkaa seos tasaiseksi.

Sekoita joukkoon suola, kaakaojauho, kerma ja vaniljasokeri sekä vatkatut kananmunat.

Kaada seos vuokaan ja paista 15 minuuttia tai kunnes kakku on noussut reunoilta ja keskusta on kiinteähkö.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua, säilytä viileässä.

Tarjoa kakun kanssa halutessasi kermavaahtoa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Terhi54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g2701g13830kcal240.4g788.8g1080.5g159.4g
Voi, 1 tl, 5 g1907g13919kcal19.1g19.1g1525.4g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton238g763kcal55.1g25g49.6g0g
Kananmuna kuoreton 1907g2720kcal238.3g5.7g195.4g0g
Kuohukerma,valio,2dl2383g8104kcal47.7g71.5g834.2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g79g318kcal0g78.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18432g79308kcal1201.2g1977.6g7370.2g318.8g
Valittu annoskoko9216g39654kcal600.6g988.8g3685.1g159.4g
Annoskoko puolitettuna4608g19827kcal300.3g494.4g1842.6g79.7g
Arvot/100g100g430kcal6.5g10.7g40g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216347