Karpin kanaparsakaalivuoka

Esikypsennä parsakaalia höyryssä, ruskista ja mausta broilerpalat öljyssä.

Pinoa kerroksittain öljyttyyn uunivuokaan ja kaada sulatejuustokermaseos päälle.

Gratinoi uunissa 200 asteessa n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 4480g1571kcal207g87.4g13.4g112g
Maistuva, Broilerin ohutleike fileestä, naturell (Atria), annos 110g3200g3520kcal736g0g67.2g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g800g2240kcal152g0g176g0g
Vispikerma, Pirkka 2 dl640g2176kcal12.8g17.3g230.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl96g864kcal0g0g96g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18432g20741kcal2215.6g209.4g1166g224g
Valittu annoskoko9216g10371kcal1107.8g104.7g583g112g
Annoskoko puolitettuna4608g5185kcal553.9g52.4g291.5g56g
Arvot/100g100g113kcal12g1.1g6.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243672