Porkkanakakku

Vatkaa munat, lisää makeutusneste ja voisula sekä yhdistetyt kuivat aineet ja porkkanaraaste.

Levitä noin sentin paksuiseksi levyksi leivinpaperitetulle vuualle.

Paista 200 asteessa noin 15 min.

Täytä kakku puolella täytteestä ja kuorruta lopulla.

Kakusta tulee aika pieni, joten isommalle porukalle kannattaa ohje ainakin tuplata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Tanjaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu1630g2054kcal179.3g4.9g146.7g0g
Makeutusneste (Hermesetas), annos 5g36g0kcal0g0g0g0g
Voi 1198g8694kcal14.3g4.8g974.3g0g
Hasselpähkinäjauhe meira (Meira), annos 70g1198g731kcal167.8g36g719.1g0g
Leivinjauhe 180g316kcal9.3g68g0g0.9g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g180g654kcal6.3g143.1g6.3g0g
Porkkanaraaste 200g2397g647kcal14.4g127g4.8g59.9g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton2397g3835kcal191.8g95.9g311.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18432g33861kcal1166.4g959.4g4325.6g121.6g
Valittu annoskoko9216g16931kcal583.2g479.7g2162.8g60.8g
Annoskoko puolitettuna4608g8465kcal291.6g239.9g1081.4g30.4g
Arvot/100g100g184kcal6.3g5.2g23.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255749