Eevaliin raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää sulatettu oivariini, kerma ja sitten vehnäjauhot, joihin on sekoitettu 3 tl leivinjauhetta.

Kaada taikina isolle uunipellille.

Ripottele pinnalle paloitellut raparperit, sokeri ja päälle vaniljakastike.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)1200g1512kcal132g3.6g108g0g
Sokeri 2040g8280kcal0g2038g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen720g5184kcal7.2g7.2g576g0g
Kerma, ruoka 15% Flora360g540kcal5.8g12.6g54g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1920g6588kcal195.6g1344g23g67.2g
Raparperi 1440g485kcal9.9g79.2g1.4g20.2g
Fariinisokeri336g1364kcal0g335.7g0g0g
Vaniljakastike (Flora vanilla 250ml)1200g2280kcal54g192g144g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18432g52467kcal809g8024.6g1812.8g174.8g
Valittu annoskoko9216g26234kcal404.5g4012.3g906.4g87.4g
Annoskoko puolitettuna4608g13117kcal202.3g2006.2g453.2g43.7g
Arvot/100g100g285kcal4.4g43.5g9.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365594