Härkäpapukasvispihvit

Raasta juurekset.

Sekoita kaikki ainekset kulhossa tasaiseksi ja anna seistä n. puolisen tuntia.

Voitele pellille levitetty leivinpaperi margariinilla ja muotoile käsin pihvit.

Voitele myös päältä.

Paista 200 C noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Borago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 808g514kcal4g95.3g3.2g36.3g
Porkkana 2140g700kcal13.3g119g4.3g54.6g
Peruna, vanha, kuorittu 1750g1332kcal32.9g271.2g3.5g17.5g
Härkäpapurouhe, raakana, 1 dl = 70 g (Lassilan tila), annos 50g707g2671kcal214.8g411.9g18.4g17g
Grahamjauho 555g1821kcal58.6g337g12.2g55g
Ruokasuola jodioitu 94g2.4kcal0.6g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2692g0kcal0g0g0g0g
Ketchup (Felix), annos 100g135g101kcal1.3g24.2g0.4g0g
Flora culinesse337g2490kcal0g0g275.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18432g19260kcal651g2517.2g635.8g360.8g
Valittu annoskoko9216g9630kcal325.5g1258.6g317.9g180.4g
Annoskoko puolitettuna4608g4815kcal162.8g629.3g159g90.2g
Arvot/100g100g105kcal3.5g13.7g3.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421237