Mandariinikakku

Kuori mandariinit ja kalttaa niistä valkea-aines pois.

Pilko pieniksi kuoret ja purista mehu mandariineista.

Vaahdota munat ja sokeri.

Llisää siihen öljy varovasti sekoittaen.

Lisää kuivat aineet jossa on mandariininkuoren palat mukana sekoitettuna jauhoihin.

Kaada mandariinimehu taikinaan - tarkaista taikinan löysyys.

Jos liian vetelää lisää vähän jauhoja.

Saa olla valuvaa mielellään - tulee pehmeämpi.

Voitele 3 vuokaa ja kaada taikina niihin.

Paista n. tunti 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mandariini (kuorineen)1398g461kcal5.6g93.7g4.2g21g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)4068g5658kcal451.5g16.3g423g0g
Sokeri 1513g6140kcal0g1511.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g64g254kcal0g62.9g0g0g
Leivinjauhe 64g112kcal3.3g24g0g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 1653g5670kcal168.4g1156.8g19.8g57.8g
Rypsiöljy 458g4047kcal0g0g457.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18432g44685kcal1257.6g5729.8g1809.2g158.2g
Valittu annoskoko9216g22342kcal628.8g2864.9g904.6g79.1g
Annoskoko puolitettuna4608g11171kcal314.4g1432.5g452.3g39.6g
Arvot/100g100g242kcal6.8g31.1g9.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445566