Peruna-kikherne-fetasalaatti

1. Laita perunat kiehumaan

2. Sekoita kermaviiliin silputtu ruohosipuli ja maustekurkku + muita mausteita maun mukaan (esim.

pippuri, yrtit, valkosipuli), anna maustua jääkaapissa sen aikaa kun perunat kypsyvät ja jäähtyvät (tai kauemmin)

3. Ruskista pannulla oljyssä sipuli ja valkosipuli, lisää kikherneet ja ruskista hetki

4. Lopuksi sekoita kulhossa kuutioidut ja jäähtyneet perunat, kuutioitu feta, kikherneet, kermaviilikastike ja salaatti.

Tarjoile viileänä!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 256 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 288g87kcal3.6g13.8g0.6g4.9g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 936g122kcal10.5g9.2g1.9g11.2g
Ruohosipuli 144g33kcal2g2.4g0.9g3.5g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 1656g2203kcal139.8g291.5g33.1g82.8g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1440g924kcal46.1g69.4g50.4g0.1g
Fetajuusto arla 8% (100g)1440g2160kcal230.4g57.6g115.2g0g
Rypsiöljy 72g637kcal0g0g72g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 3132g1715kcal49.8g410.6g5.3g26.6g
Maustekurkku sokerisuolattu 108g22kcal0.7g3.2g0.1g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18432g15803kcal965.8g1715.4g559g262g
Valittu annoskoko9216g7902kcal482.9g857.7g279.5g131g
Annoskoko puolitettuna4608g3951kcal241.5g428.9g139.8g65.5g
Arvot/100g100g86kcal5.2g9.3g3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=69964