RAPARPERIPIIRAKKA

Sulata becel mikrossa pehmeämmäksi (huom! sulatuksella!!), lisää sekaan munat, 4-viljan hiutaleet ja sämpyläjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Mausta kanelilla, kardemummalla ja makeutusjauheella.

Laita piirakkavuokaan, johon on laitettu leivinpaperi.

Levitä päällimmäiseksi pilkotut raparperinpalat.

Paista 175asteessa noin 30 minuuttia, .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Thomas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2266g3232kcal283.2g6.8g232.2g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g1798g5754kcal0g53.9g683.3g0g
Neljänviljan täysjyvähiutale Nalle 1dl (40g)611g1957kcal67.3g385.2g17.1g73.4g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g2661g8916kcal367.3g1706g61.2g159.7g
Raparperi 1439g485kcal9.9g79.1g1.4g20.1g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g90g280kcal9.9g53.9g6.3g25.2g
Leivinjauhe 90g158kcal4.7g34g0g0.4g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g180g655kcal6.3g143.1g6.3g0g
Hermesetas-jauhe81g234kcal1g45.3g0g32.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18432g43338kcal1499.2g5014.6g2015.6g622.4g
Valittu annoskoko9216g21669kcal749.6g2507.3g1007.8g311.2g
Annoskoko puolitettuna4608g10835kcal374.8g1253.7g503.9g155.6g
Arvot/100g100g235kcal8.1g27.2g10.9g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71435