Katkarapu-tomaattikeitto

Kuori ja hienonna sipulit sekä chili ja kuullota öljyssä, lisää kalaliemi, tomaattimurska ja pavut ja kypsennä miedolla lämmöllä 15 minuuttia.

Lisää mausteet ja kerma ja lopuksi katkaravut.

Anna kiehahtaa, mutta älä keitä enää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Lammiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Pirkka, 500g328g115kcal5.3g22.6g0.3g4.6g
Tomaattimehu Valio219g44kcal2.2g8.8g0g0g
Kalaliemikuutio 2.4g7.3kcal0.2g0.8g0.3g0g
Sipuli 33g10kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Valkosipuli 4.4g4.7kcal0.3g0.7g0g0.1g
Chili, vihreä, tuore , annos 15g3.3g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)88g74kcal0.9g3.1g6.1g0g
Katkarapu 118g81kcal17.1g0g1.3g0g
Rypsiöljy 2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g125g119kcal10g17.5g0.9g10g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1845g950kcal73g110.8g22.4g30.6g
Valittu annoskoko922g475kcal36.5g55.4g11.2g15.3g
Annoskoko puolitettuna461g238kcal18.3g27.7g5.6g7.7g
Arvot/100g100g52kcal4g6g1.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=394378