Katkarapu- savulohisalaatti

Laita katkaravut salaattikulhoon ja purista puolikkaan sitruunan mehu päälle.

Jos haluat vielä enemmän sitruunan makua, niin raasta vielä sitruunan kuorta joukkoon.

Lisää ripaus suolaa ja pippuria ja hieman tilliä (tuoretta tai kuivattua).

Anna marinoitua kylmässä noin tunti.

Lisää kulhoon loput ainekset ja sekoita.

Jos haluat lisää hiilaria, niin lisää joukkoon vaikka täysjyvä penne pastaa.

Sopii pääruokana tai jonkun pääruan kylkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Davil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Isoja katkarapuja (Apetit), annos 100g153g133kcal27.5g2.3g1.5g0g
Kirjolohifile, savustettu (100g)135g235kcal23.8g0g15.7g0g
Lehtisalaatti, vihreäkeiju mix (Vihreäkeiju), annos 10g68g6.7kcal0.7g0.7g0.1g0.7g
Kurkku 135g15kcal0.8g1.9g0.1g0.9g
Tomaatti 135g31kcal0.8g4.7g0.4g1.9g
Paprika punainen 90g26kcal0.8g4.1g0.4g1.7g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g180g117kcal23.4g3.6g0.5g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore27g6.8kcal0g2.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1845g1141kcal155.6g39.4g37.4g10.4g
Valittu annoskoko923g570kcal77.8g19.7g18.7g5.2g
Annoskoko puolitettuna461g285kcal38.9g9.9g9.4g2.6g
Arvot/100g100g62kcal8.4g2.1g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296573