Maa-artisokkakeitto

Kuori artisokat ja pilko niitä.

Kuori perunat ja piko hieman pienemmäksi kuin artisokat.

Keitä vedessä, johon lisäät kasvisliemen.

Soseuta keitto ja viimeistele se creme bonjour valkosipuli-yrttivalmisteella.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1478 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maa-artisokka 250g114kcal1.3g20.5g0.5g10g
Peruna, keskikokoinen 60g188g113kcal2.8g24.4g0.2g1.7g
Vesi438g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g18g21kcal0.4g1g1.6g0.3g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit31g41kcal0.9g0.6g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1848g576kcal10.8g93g12.8g24g
Valittu annoskoko924g288kcal5.4g46.5g6.4g12g
Annoskoko puolitettuna462g144kcal2.7g23.3g3.2g6g
Arvot/100g100g31kcal0.6g5g0.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318643