Kalastajan lohipasta

1. Leikkaa sipulit pieniksi kuutioiksi.

2. Kuullota sipulikuutiot öljyssä paistokasarin pohjalla, lisää kirjolohisuikaleet ja paista.

3. Lisää valkoviini ja hauduta muutaman minuutin ajan.

4. Lisää Flora Ruoka ja tuorejuusto.

5. Mausta kastikepohja murennetulla kalaliemikuutiolla.

6. silppua tilli ja tsekkaa pastat
7. Lisää tilli kastikkeeseen.

8. Mausta maun mukaan mustapippurilla.

9. Hauduta kastiketta sen verran, että kirjolohi lämpenee.

Annokset on todella isoja että melkein voi tehdä kuudellekin :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 513 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu1200g3600kcal49.2g48g360g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)1500g900kcal15g67.5g60g0g
Kirjolohisuikale naturel, apetit, 150g1800g4320kcal324g0g324g0g
Tilli, tuore 30g9kcal1.1g0.3g0.2g0.6g
Täysjyväpasta, Penne Ziti Rigate (Divella), annos 85g2604g8593kcal312.5g1705.6g57.3g156.2g
Valkoviini kuiva 720g494kcal2.2g4.3g0g0g
Kalaliemikuutio 66g201kcal6.6g22.4g9.2g0.7g
Oliiviöljy 162g1433kcal0g0g162g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1110g300kcal14.4g53.3g2.2g18.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g42g44kcal3.3g6.8g0.3g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18468g39786kcal1456.6g3816.4g1950.4g354.4g
Valittu annoskoko9234g19893kcal728.3g1908.2g975.2g177.2g
Annoskoko puolitettuna4617g9947kcal364.2g954.1g487.6g88.6g
Arvot/100g100g215kcal7.9g20.7g10.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82979