Pullapitko kotona leivottu

Vatkaa munat ja sokeri, lisää käden lämpöinen vesi, hiiva, suola, kardemumma, kauranleseet ja öljy.

Sekoita maitojauhe vehnäjauhoihin.

Lisää jauhot vähitellen nesteeseen hyvin vatkaten.

Jatka vaivaamista käsin, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoilta ja kädestä.

Anna taikinan kohota.

Leivo 4 pitkoa, anna taas kohota, voitele munalla ja ripottele päälle mantelirouhetta.

Paista 200 asteessa noin 16 min.

Reseptistä tulee n. 65 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi214g0kcal0g0g0g0g
Maitojauhe rasvaton 21g76kcal6.9g11.3g0.2g0g
Kauranlese (Kungsörnen), annos 7g43g132kcal7.7g17.5g3.4g7.7g
Kananmuna kuorineen punnittu 53g67kcal5.9g0.1g4.8g0g
Sokeri 73g295kcal0g72.5g0g0g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g2.1g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g3.4g11kcal0.4g2.1g0.2g1g
Hiiva 21g16kcal2.8g0.2g0.1g1.5g
Vehnäjauho, sunnuntai363g1271kcal43.6g257.8g7.6g10.9g
Rusinat (Rainbow) 1 pss53g171kcal1.6g37.9g0.4g5.2g
Mantelirouhe, 1 rkl17g99kcal3.6g0.9g8.6g2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl43g385kcal0g0g42.7g0g
Kananmuna kuoreton 17g24kcal2.1g0.1g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1848g5092kcal149.2g800.8g139.6g56.6g
Valittu annoskoko924g2546kcal74.6g400.4g69.8g28.3g
Annoskoko puolitettuna462g1273kcal37.3g200.2g34.9g14.2g
Arvot/100g100g276kcal8.1g43.3g7.6g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=103103