Punajuuripyörykät

Raasta keitetyt punajuuret ja soseuta keityty härkäpavut.

Sekoita seokseksi ja lisää rypsiöljy, musteeta ja riisijauho (tai soijajauho) sekä purista joukkoon valkosipulia.

tee pyöryköitä, aseta leivinpaperille pellile, sivele öljyllä ja paista 225 asteessa 15 min.

Reseptistä tulee n. 32 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Härkäpapu, keitetty (-), annos 30g501g551kcal40.1g100.2g0g25.1g
Punajuuri, keitetty, suolaton 352g138kcal3.6g24.8g0.7g9g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 40g350kcal0g0g39.6g0g
Mustapippuri 1.8g4.9kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Riisijauhoseos, gluteeniton 26g92kcal0.7g21.3g0.1g0.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.5g3.7kcal0.3g0.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1848g2279kcal89.8g295.2g81g71g
Valittu annoskoko924g1139kcal44.9g147.6g40.5g35.5g
Annoskoko puolitettuna462g570kcal22.5g73.8g20.3g17.8g
Arvot/100g100g123kcal4.9g16g4.4g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251390