Keltainen kanakeitto

Pirkan ohje.

Kuumenna vesi, fondi ja curry (2-3tl) kiehuvaksi.

Lisää broilerisuikaleet kattilaan.

Hienonna sipuli ja lisää se keittoon keittojuuresten kanssa, kuumenna kiehuvaksi.

Lisää pasta ja keitä 10-12min.

Sekoita joukkoon maissi ja kiehauta.

Lisää pesto ja tarvittaessa suolaa.

Pirkan alkuperäisohjeessa pesto tarjoillaan erikseen, mutta mun mielestä se maustaa koko keiton mahtavasti, joten sekaan vaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 528 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale marinoimaton (Pirkka)109g118kcal25.2g0g2g0g
Vesi525g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef chicken (Knorr), annos 28g12g12kcal0.2g0.6g1g0.1g
Curryjauhe (-), annos 5g4.4g14kcal0.4g2.2g0.4g0.4g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
KEITTOJUURES Apetit pakaste88g23kcal0.8g4.2g0.3g2g
Farfalle kuviopasta (Pirkka), annos 70g44g158kcal5.3g32g0.7g0g
Gourmet maissi (Bonduelle), annos 140g61g49kcal1.8g6.6g1.2g2.3g
Pesto, vihreä (pirkka) (Pirkka), annos 14g35g147kcal0.7g1g15.8g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1848g1066kcal70g97.4g43g11g
Valittu annoskoko924g533kcal35g48.7g21.5g5.5g
Annoskoko puolitettuna462g267kcal17.5g24.4g10.8g2.8g
Arvot/100g100g58kcal3.8g5.3g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336387