Kurpitsatomaattipaistos

Pilko kurpitsa ja tomaatti.

Paista ne ja sipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattua nokkosta ja pakastepavut.

Anna hautua pehmeiksi.

Mausta välimerenmausteella ja puolikkaalla kanaliemikuutiolla.

Tarjoa lisukkeena pääruuan kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 467g74kcal3.5g9.3g0.5g9.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g140g28kcal0.8g5.3g0.4g2g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g93g25kcal1.2g4.5g0.2g1.6g
Nokkonen 19g8.1kcal1.1g0.2g0.1g0.8g
Oliiviöljy 14g124kcal0g0g14g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)4.7g12kcal0.6g0.6g0.8g0g
Papu, vihreä (uusi) (Pirkka), annos 225g93g16kcal1.5g2.5g0g1.3g
Vesi, vesijohtovesi 93g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1848g575kcal17.4g44.8g32g30g
Valittu annoskoko924g288kcal8.7g22.4g16g15g
Annoskoko puolitettuna462g144kcal4.4g11.2g8g7.5g
Arvot/100g100g31kcal0.9g2.4g1.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432738