Karppaajan kaalilaatikko

Silppua kaali ja keitä noin tunnin ajan.

Jos haluat sipulista ja valkosipulista pehmeämpiä ja miedompia, silppua nekin kaalin kaveriksi.

Paista jauheliha ja mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kaada kaalin keitinvesi pois ja sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaada vuokaan ja paista noin tunnin ajan 200 oC

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pirate03
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali436g92kcal5.2g14.8g0.9g9.2g
Valkosipuli, tuore, silputtu35g36kcal2.8g5.7g0.2g0.7g
Sipuli 70g21kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa122g366kcal28.1g0g28.1g0g
Smetana52g204kcal1.1g1.2g22g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g35g26kcal1.6g4.5g0.1g0g
Jauheliha, sika-nauta 174g386kcal30.5g0g29.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1848g2263kcal140.4g59g162g22.2g
Valittu annoskoko924g1131kcal70.2g29.5g81g11.1g
Annoskoko puolitettuna462g566kcal35.1g14.8g40.5g5.6g
Arvot/100g100g123kcal7.6g3.2g8.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=52799