Rusettikanaa

200 g rusettimakaroneja
400 g kanaa suikaleina
1 sipuli
1 paprika
0,5 kesäkurpitsaa
2 tl curryä
2 rkl vehnäjauhoja
3 dl vettä
1 kanaliemikuutio
100 g sulatejuustoa

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Suikaloi muut aineet kattilaan (paitsi juusto) ja hauduta 15 min.

Yhdistä makaronit ja muut ainekset, lisää sulatejuusto.

Kun juusto on sulanut ruoka on valmista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Sirkkis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, fusilli tricolore, Rainbow (75g)1998g6913kcal239.7g1418.5g32g163.8g
Kananpojan Rintaleike, Kariniemen3996g4795kcal719.2g47.9g239.7g8g
Sipuli (kuorittu)549g148kcal7.1g26.4g1.1g9.3g
Paprika punainen 799g234kcal7.5g36g3.2g15.2g
Kesäkurpitsa zucchini 599g108kcal3.4g15g2.4g4.2g
Vehnäjauho puolikarkea 200g686kcal20.4g139.8g2.4g7g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia999g1498kcal169.8g0g89.9g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)100g260kcal13g12g18g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18480g29283kcal2360.2g3391.2g777.4g415.8g
Valittu annoskoko9240g14641kcal1180.1g1695.6g388.7g207.9g
Annoskoko puolitettuna4620g7321kcal590.1g847.8g194.4g104g
Arvot/100g100g159kcal12.8g18.4g4.2g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109927