Juustoinen porokeitto

Paista poronkäristys ja ripottele jauhot päälle.

Lisää vettä osissa ja anna keiton sakeutua.

Lisää lihaliemikuutio ja keitä 10min.

lisää kasvissuikaleet ja keitä vielä 5-10min.

sulata joukkoon sulatejuusto ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Nandu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys1119g1455kcal223.9g0g67.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl47g420kcal0g0g46.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 93g320kcal9.5g65.3g1.1g3.3g
Vesi4664g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi51g144kcal4.6g3.6g11.8g0.1g
Pakaste vihanneksia2332g933kcal70g128.3g23.3g70g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto933g2612kcal177.2g0g205.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18480g11768kcal970.4g394.4g710.4g146.8g
Valittu annoskoko9240g5884kcal485.2g197.2g355.2g73.4g
Annoskoko puolitettuna4620g2942kcal242.6g98.6g177.6g36.7g
Arvot/100g100g64kcal5.3g2.1g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176298