Täytetyt paprikat

Paista jauheliha.

Pilko sienet ja sipuli ja paista ne rypsiöljyssä.

Mausta seokset grillausmausteella, aromisuolalla ja valkosipulirouheella.

Poista paprikoista kannat ja sisusta.

Täytä paprikat seoksella.

Raasta juusto ja lisää se paprikoiden päälle.

Paista uunissa 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g574g155kcal7.5g27.6g1.1g9.8g
Sipuli (kuorittu)946g255kcal12.3g45.4g1.9g16.1g
Sieni rouskut, suolattu 2431g632kcal37.9g55.9g12.2g70.5g
Jauhelihapihvi, sika-nauta 1751g4348kcal250.1g96g331.2g8.4g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g112g1009kcal0g0g112.1g0g
Paprika, punainen3321g853kcal29.9g152.7g13.3g66.4g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 105g73kcal1.3g11.9g1.3g4.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18480g14653kcal678g779g946.2g350.6g
Valittu annoskoko9240g7326kcal339g389.5g473.1g175.3g
Annoskoko puolitettuna4620g3663kcal169.5g194.8g236.6g87.7g
Arvot/100g100g79kcal3.7g4.2g5.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189459