Perukan vatruskat

Jäähdytä vatkaamalla keitetyt perunat ja lisää voi, jauhot ja suola.

Paista öljyssä jauheliha, sipuli, kaali ja sienet silputtuna.

Mausta täyte suolalla ja mustapippurilla.

Tee kuten "pasteijat" ja voitele munalla.

Paista 250° uunissa ruskeiksi

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 3741g2834kcal70g576.8g7.5g37.4g
Voi 561g4071kcal6.7g2.2g456.2g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g225g786kcal7.9g181.8g2.2g6.7g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 19g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 1870g2102kcal395.2g0g56.1g0g
Rypsiöljy 168g1489kcal0g0g168.3g0g
Sipuli (kuorittu)561g152kcal7.3g26.9g1.1g9.5g
Kaali, valkokaali1496g316kcal18g50.9g3g31.4g
Sieni tatti, hapero 374g103kcal6.8g10.8g1.9g7.1g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 37g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)187g236kcal20.6g0.6g16.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18480g24174kcal1065g1700g1426.2g184.2g
Valittu annoskoko9240g12087kcal532.5g850g713.1g92.1g
Annoskoko puolitettuna4620g6044kcal266.3g425g356.6g46.1g
Arvot/100g100g131kcal5.8g9.2g7.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204282