Siskonmakkara vihanneskeitto(gluteeniton,maidoton)

Pilko kuoritut juurekset ja perunat.

Laita kiehuvaan veteen lihaliemikuutiot, sipuli silppu ja lanttu-porkkana-sellerikuutiot ja parsakaalin varsilohkot.

Anna kiehua 15min.

Lisää peruna kuutiot, parsanuput ja kiinankaali ja 15 min päästä siskonmakkarat.

Lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 385 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siskonmakkara (Wursti), annos 500g2000g4144kcal208g38g374g60g
Sipuli, tuore400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Lanttu 400g115kcal4g18.4g1.2g7.2g
Porkkana 1600g523kcal9.9g89g3.2g40.8g
Selleri, annos 50g280g39kcal2.8g8.4g0g0g
Peruna, punnittu kuorineen 2600g1683kcal41.6g342.7g4.4g22.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl120g300kcal14.4g1.8g26.4g0.1g
Parsakaali, tuore, 257g920g276kcal42.3g18.4g2.8g14.7g
Kiinankaali raaka 100g920g166kcal14.7g21.2g2.8g21.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18480g14708kcal685.8g1114.2g831.2g345.8g
Valittu annoskoko9240g7354kcal342.9g557.1g415.6g172.9g
Annoskoko puolitettuna4620g3677kcal171.5g278.6g207.8g86.5g
Arvot/100g100g80kcal3.7g6g4.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228062