Kanaparsakaalivuoka

Pilko parsakaali uunivuokaan, jonka voitelit kevyesti öljyllä.

Paista teflonpannulla broilerisuikalleet, kaada parsakaalien päälle.

Laita paistinpannulle ruokakerma 4 % ja tuorejuusto, kuumenna kunnes juusto sulaa.

Kaada seos uunivuokaan.

Paista uunissa 200 asteessa 40 min, uuni pois päältä ja hauduta vielä n. 30 min.

Tämä resepti on kopsattu ja hieman mukaeltu karppien reseptisivulta! Hyvää oli, mutta ei-karppaajille turhan paljon broileria, voi vähentää esim. 600 grammaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Kaffee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)3200g4160kcal576g70.4g195.2g3.2g
Parsakaali brokkoli 2400g841kcal110.9g46.8g7.2g60g
Tuorejuusto, Italina yrtit, Pirkka1600g2880kcal72g96g240g0g
Flora ruoka kevyt & paksu2000g1200kcal20g90g80g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 40g354kcal0g0g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18480g18870kcal1557.8g606.4g1124.8g126.4g
Valittu annoskoko9240g9435kcal778.9g303.2g562.4g63.2g
Annoskoko puolitettuna4620g4718kcal389.5g151.6g281.2g31.6g
Arvot/100g100g102kcal8.4g3.3g6.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234226