V-toimintapuuro

Kuivahedelmät pilkotaan saksilla, pellavarouhe lisätään ja liotetaan yön yli. kuumennetaan ja lisätään kaurahitaleet.

Annetaan hautua hiljakseen .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi7000g0kcal0g0g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti210g1050kcal52.3g69.9g60.5g59.6g
Aprikoosi, kuivattu 350g769kcal18.2g151.9g1.4g25.6g
Luumu kivetön 210g98kcal1.7g17.6g0.6g3.6g
Viikuna, kuivattu, yksi kappale(15g)420g811kcal14.3g170.9g3.4g39.9g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl840g2856kcal117.6g470.4g56.3g92.4g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%210g525kcal29.4g23.1g11.8g102.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18480g12218kcal467g1807.6g268g648g
Valittu annoskoko9240g6109kcal233.5g903.8g134g324g
Annoskoko puolitettuna4620g3054kcal116.8g451.9g67g162g
Arvot/100g100g66kcal2.5g9.8g1.5g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242720