Ranskalainen Omenapiirakka (äiti)

Sekoita voi ja sokeri.

Lisää joukkoon loput kuivat aineet.

Painele vuoan pohjalle.

Päälliseen tulee omenat, sokeri ja kaneli.

Tämän jälkeen sekoita keskenään kermaviili, smetana, munat ja vaniljasokeri.

Lisää omenoiden päälle.

Paista uunissa 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Hensku83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 700g5077kcal8.3g2.8g569g0g
Sokeri 793g3219kcal0g792.3g0g0g
Munan keltuainen163g467kcal25.3g0.4g40.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1061g3642kcal108.2g743g12.7g37.1g
Iso täysjyvä kaurahiutale (Myllyn paras), annos 40g467g1726kcal65.3g261.3g5.1g46.7g
Leivinjauhe 23g41kcal1.2g8.8g0g0.1g
Omena, keskikokoinen 200g3732g1269kcal7.5g265g11.2g67.2g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g47g170kcal1.6g37.1g1.6g0g
Sokeri 37g152kcal0g37.3g0g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g933g747kcal24.3g37.3g56g0g
Smetana700g2729kcal14.7g15.4g293.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 560g703kcal61.6g1.5g50.5g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g23g93kcal0g23.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18480g40069kcal636g4450.6g2081.6g302.2g
Valittu annoskoko9240g20034kcal318g2225.3g1040.8g151.1g
Annoskoko puolitettuna4620g10017kcal159g1112.7g520.4g75.6g
Arvot/100g100g217kcal3.4g24.1g11.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418946